samedi 29 août 2015

E de plumetas... Et des petites plumes...

Per la dintrada...
Doas cartas amb de tampons de plumas (marca Aladine) : plumas normalas e de pavon.
La primièra amb un papièr estampat de la colleccion "L'or de Bombay", de Toga, tres plumas de pavon multicolòras (blau clar, blau sorne e vèrd) estampadas sus papièr blanc e una superposicion de redond blau sorne amb pluma blanca. Calligrafia en "turquoise deep" de Liquitex.
La segonda amb doas plumas classicas e una de pavon, estampat en violet (tencha Izink "Metal silver blue") sus papièr Clairefontaine "Rose poudré irisé", bendas de papièr blau, redond superpausat violet. Calligrafia en violet Sennelier diluit dins d'aiga.
Pour la rentrée... 
Deux cartes avec des tampons de plumes (marque Aladine) : plumes normales et de paon. 
La primièra amb un papièr imprimé de la collection "L'or de Bombay", de Toga, trois plumes de paon multicolores (bleu clair, bleu foncé et vert) tamponnées sur papier blanc et une superposition de rond bleu foncé avec plume blanche. Calligraphie en "turquoise deep" de Liquitex.
La seconde avec deux plumes classiques et une de paon, tamponnées en violet (encre Izink "Metal silver blue") sur papier Clairefontaine "Rose poudré irisé", bandes de papier bleu, rond superposé violet. Calligraphie en violet Sennelier dilué dans de l'eau.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire